[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Vierkante meter moed, de missing link in leiderschap

Andor De Rooy
Prometheus Bert Bakker

Na twintig jaar is zijn conclusie dat moed de bepalende factor is in bijna alle leiderschapsvraagstukken. Na alles wat er ooit over leiderschap geschreven is gaat dit boek mijns inziens naar de kern van waar het finaal op aan komt: moed. Het sluit volkomen aan bij mijn eigen ervaringen. Ik heb in mijn boek De magie na overgave, met de ladder naar bewust-zijn als methodiek, de emotionele processen van omgaan met pijn en angst beschreven die hierbij ervaren worden. De twee boeken vullen elkaar mooi aan.

Meer info:

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]Vierkante meter moed, de missing link in leiderschap[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Slowen met een glas cava

Erik Van Vooren

Dit is de titel van een blog van Erik Van Vooren maar voor mij de ideale insteek om het boek van Erik Van Vooren én zijn lezingen aan te raden.

Wie een laagdrempelige toegang wil tot mindfulness, dan is dit boek van mijn vriend Erik Van Vooren een uitstekende keuze? Het kan tevens helpen om vertrouwd te worden met de aanpak van De magie na overgave.

Meer info:

Erik raadt je ook graag volgende video aan:

Of deze speech.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]Slowen met een glas cava[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Architect van je organisatie

Philippe Bailleur

Consistent bouwen aan je organisatie met mensen centraal vanuit een blik op het grotere geheel.

In tijden van schaarser wordende middelen, stijgende loonkost, toenemende werkdruk en groeiende complexiteit hebben we er alle belang bij om organisaties zo goed mogelijk te ontwerpen.

Veel organisaties zijn immers op zoek naar andere manieren om het werk in te richten of opnieuw ziel te geven. Dit boek reikt handvatten aan om klein te beginnen en zo stap voor stap grip te krijgen op het grotere geheel van de organisatie. Het verschil zit niet in een mysterieus ingrediënt maar in het gestaag bouwen aan je organisatie, volgens een aantal principes.

Architect van je organisatie leert je kijken naar organisaties als Levende Systemen. Mensen staan immers centraal, geen producten of machines. Bovendien leert het boek je hoe je, als architect van je organisatie, een ‘huis’ kunt bouwen voor zo’n Levend Systeem. Een huis dat afgestemd is op wat mensen nodig hebben om het beste van zichzelf te kunnen geven.

Onderbouwd met tal van voorbeelden en best practices uit de jarenlange ervaring van de auteur.

Over Philippe Bailleur
Philippe Bailleur werkt al 15 jaar als organisatiecoach in heel uiteenlopende organisaties. Hij is als professioneel coach gecertificeerd via de International Coaching Federation en volgde tal van opleidingen in heel uiteenlopende domeinen.

Het eerste principe uit het boek in woord en beeld:

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]Architect van je organisatie[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]