Boss paints is op zoek naar een hr directeur. “We zijn trots op onze cultuur van echte samenwerking, en dienstbaarheid voor elkaar en onze klanten. Een cultuur ook van authenticiteit en kwetsbaarheid,” zegt Toon Bossuyt van BOSS paints.

Ben jij de HR director die onze droom mee waar kan maken?

Voor de familie Bossuyt, de aandeelhouders van BOSS paints en colora, is het geluk en betrokkenheid van onze 350 medewerkers een intrinsiek en strategisch bedrijfsdoel. Het is dan ook een evidentie dat HR direct vertegenwoordigd is in ons directiecomité. Dat is al 15 jaar zo.

We geloven dat de kwaliteit van leiderschap hiervoor bepalend is, maar ook de mate van zelfsturing en zelfbewustzijn van alle medewerkers. We zijn ervan overtuigd dat mensen zelf heel goed weten wat juist is voor de klant, voor het bedrijf, en willen hen maximaal ruimte geven om hierin hun ding te doen.

We zijn trots op onze cultuur van echte samenwerking, en dienstbaarheid voor elkaar en onze klanten. Een cultuur ook van authenticiteit en kwetsbaarheid.

Tegelijk beseffen we dat we nog heel wat stappen vooruit kunnen zetten. De weg naar onze droom is nog niet af. Zowel op vlak van ontwikkeling van onze mensen, als de kwaliteit van onze HR-systemen (evaluatie, remuneratie, enz…) zijn er nog veel mooie kansen voor groei. In dat kader hebben we een boeiende HR-vacature.

We zoeken een leider voor een mooi HR-team met 6 competente mensen die echt gedreven zijn om die droom waar te maken. Iemand met eenzelfde droom en een scherpe visie wat dat precies is, en ook wat het niet is. Niet noodzakelijk iemand die al helemaal weet hoe we dit gaan doen, dat zoeken we samen wel uit, maar iemand die weet wat belangrijk is, en die rustig en onbevangen in alle dilemma’s kan staan die op de weg zullen komen. We zoeken iemand die graag tussen de mensen komt en goed kan luisteren naar hun behoeften en deze kan koppelen aan systemen en HR-instrumenten.

Wat we niet zoeken is een wollig iemand, die blijft hangen in dromen van verbinding. Evenmin zoeken we een politieagent of systeemnerd. We zoeken iemand die resultaatgerichtheid verbindt met warme menselijkheid, en die strategisch kan denken.

Wens je meer informatie, download dan zeker ook de volledige vacaturebeschrijving in PDF.

Voel je je aangesproken, heb jij hier echt goesting in? Neem dan snel contact op!

Laat ons samen die droom waarmaken!

Groetjes, Toon

Vacature HR directeur BOSS paints
Getagd op:        

Eén gedachte over “Vacature HR directeur BOSS paints

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.